Happy New… Beginning

Eens in de zoveel tijd ga ik met mijn man lunchen bij De Rozario. We houden beiden van de overheerlijke exclusieve gerechten, de sfeer en de tijd die tussen de gerechten zit; dan kunnen we even samen ontspannen en bijpraten in ons drukke leventje. Een beetje om me heen kijkend zoek ik inspiratie om ergens mijn tanden in een nieuw project te zetten. Zojuist afscheid genomen van Foodsharing Helmond en zoek iets nieuws. Ik kijk naar het kaartje wat op tafel ligt en lees de tekst van De Rozario dat we ons op een andere frequentie moeten begeven. Nadenkend geniet ik van het eerste gerecht en komt die smaaksensatie in mijn mond tot leven. Alles zo verfijnd, op elkaar afgestemd. Heerlijk gewoon!

Als Jermain er is, komt hij altijd even een praatje maken. Voor mij zijn hij (en Peter ook) een inspiratiebron; mooi hoe ze naar het leven kijken en ik hang altijd aan hun lippen wanneer ze verhalen vertellen. Ik laat ze een review zien van één van de gasten die uit de Foodsharing periode bij hen is komen eten. Het was een ware beleving; één om nooit meer te vergeten.

Al kletsend met mijn man begint er een nieuwe deur te openen; wat is het toch mooi als je mensen ervaringen en herinneringen kunt geven; echt een lichtpuntje in hun leven waar ze nog lang over nadenken. Een nieuw idee ontpopt zich en we brainstormen hoe dit idee uitgewerkt kan worden.

Daarna gaat alles in een stroomversnelling:

  • Facebook groep aangemaakt (even claimen zodat deze vaststaat)
  • Domeinnaam + template website gekozen
  • Logo laten ontwerpen
  • Eerste 2 sponsors op de groep
  • Website gemaakt
  • Mail in orde gemaakt.

Nu kunnen we verder met het benaderen van bedrijven; hopelijk dragen zij eenieder een net zo warm hart toe als ik dat doe. Dan zou het helemaal goed moeten komen met Moments of Experience.

Ik vind het leuk om zo nu en dan te schrijven over mijn ervaringen en waar ik tegenaan loop (of juist niet). Deze verhaaltjes zal ik opschrijven dus check zo nu en dan de blogpagina op de site!

Voor nu wens ik iedereen een fijne jaarwisseling! Voor mij voelt het als… klaar voor de start…. AF!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *